Aigüa

Realitzem instal·lacions de distribució d’aigua tant per a ús domèstic com per a ús industrial. Instal·lem muntants, grups de pressió, bateries de comptadors, Descalcificadors i equips per el tractament de l’aigua.

descalcificadors

Analitzem les teves necessitats i t’aconsellem del model que s’adapta millor, posteriorment procedim a la seva instal·lació, ajust i posada en marxa.

Els Descalcificadors es fan imprescindibles en aquelles poblacions amb alt nivell de calç en les aigües públiques i aconsellables a la resta de les poblacions.

Gràcies a ells s’allarga la vida útil de tota la instal·lació d’aigua i dels electrodomèstics com; Rentadores, Rentavaixelles, Calderes,..

A més redueix el consum de productes químics, detergents, neteja, higiene, … i millora la protecció de la pell i del cabell.

osmosi inversa

Analitzem les seves necessitats i li aconsellem el model que s’adapta millor, posteriorment procedim a la seva instal·lació, ajust i posada en marxa.

La Osmosi Inversa és una tècnica innovadora de purificació d’aigua que en els últims anys està tenint una gran acceptació en tot tipus d’àmbits; aplicació industrial i llars. El motiu del seu èxit és molt senzill, s’aconsegueix aigua de gran qualitat, apta per al consum i altres usos i d’un magnífic sabor.

S’aconsegueix un elevadíssim percentatge (99%) de retenció dels contaminants de l’aigua tant dissolts com no dissolts.

És un sistema totalment respectuós amb el medi ambient, ja que no utilitza ni tampoc produeix ni expulsa cap tipus de producte químic nociu.