Gas

Som especialistes en càlcul, disseny, instal·lació i posada en servei d’instal·lacions de gas, tant de gas natural com de gas propà (GLP) en els diferents mercats; domèstic i industrial.

El gas és una energia eficient i moderna. Gaudiràs de confort i benestar a casa teva i la teva empresa serà més competitiva i rendible amb una energia neta i fàcil d’utilitzar.

Els equips que funcionen amb gas són més econòmics i tenen una vida útil més llarga que els que funcionen amb gasoil. A més, la instal·lació té menys costos de manteniment.

gas natural

A més de realitzar tota la instal·lació, ens encarreguem de realitzar tots els tràmits necessaris amb la companyia distribuidora perquè disposi del subministrament de gas.

Rep l’energia a casa teva sense necessitat de fer comandes prèvies, ni patir talls ni interrupcions en el servei.

El gas natural és una energia neta i respectuosa amb el medi ambient.

El gas natural es consumeix tal com surt de la terra, sense passar per processos industrials contaminants.

gas propà (glp)

Instal·lem dipòsits de Gas Propà, allà on no arriba el Gas Natural, realitzant una instal·lació de gas a través de dipòsits, dotant el seu habitatge o empresa d’una gran autonomia energètica.

El gas propà és la millor solució energètica si estàs allunyat d’una xarxa canalitzada de gas.

El gas propà és el combustible d’origen fòssil amb les menors emissions de CO2 i sutge, els dos principals factors de l’efecte hivernacle i és compatible amb les energies renovables.